Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Ljubovija spremna za Drinsku regatu u subotu, 8. jula

Ljubovija spremna za Drinsku regatu u subotu, 8. jula

  • PDF

Sve je spremno za predstojeću šesnaestu Drinsku regatu u Ljuboviji, koja se tradicionalno organizuje druge subote jula, ove godine 8. jula. Smeštajni kapaciteti su popunjeni i traži se ležaj više. Vlada izuzetno interesovanje za plovidbu, iznajmljivanje plovila i smeštaja.

Za sve učesnike i posetioce pripremamo dobru zabavu i to 7. jula u 21:30 koncert Dženana Lončarevića, 8.jula u 21:30 koncert Leksington benda. Ulaz na koncerte, koji se održavaju na pomoćnom terenu FK "Drina" je besplatan. Za dobar provod na vodi su zaduženi trubači, koji će ploviti zajedno sa nama.
Dunav osiguranje je sponzor polise osiguranja za sve učesnike koji se prijave kod nas, zato apelujemo na učesnike plovidbe da se što pre prijave za osiguranje na broj telefona 015/561-050, mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili lično u TO Ljubovija. Potrebni podaci su ime, prezime, broj lične karte i prebivalište. Molimo sve učesnike da poštuju obavezna pravila plovidbe koja možete naći na našem sajtu www.tolj.rs i da ponesu dobru zaštitu od sunca.
Plovimo od Rogačice do Ljubovije. Start je u 10:00 časova 8. jula u Rogačici, odmor i okrepljenje na pola puta u Gornjoj Trešnjici, cilj u Ljuboviji. To je 40 km plovidbe najlepšim delom toka reke Drine i doživljaj koji ćete pamtiti celog života.
Pozivamo sve ljubitelje prirode, splavarenja i dobrog provoda da 8. jula plove sa nama i vikend kada je regata u Ljuboviji rezervišu za posetu našem kraju.
Red vožnje za Rogačicu 8.jula:
-7:30 autobus "Lastra" polazi sa Soko grada;
-8:00 časova autobus "Lastra" polazi od hotela "Drinska lasta";
-8:00 časova autobus "Lastra"polazi od raskrsnice kod Motela u Ljuboviji.
Slađana Grujičić. direktor TO LJubovija
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com