Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vidi Srbiju - savršen odmor ti je na dohvat ruke

Vidi Srbiju - savršen odmor ti je na dohvat ruke

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije, pod nazivom “Vidi Srbiju”, organizovana je u petak, 07. jula na Trgu Republike u Beogradu. Ovim promotivnim događajima završen je karavan, koji je informisao i pozivao posetioce da letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

Karavan je bio i prilika da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije - vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.
Ministar u Vladi Republike Srbije gospodin Rasim Ljaljić, posetio je, između ostalih, i štand grada Vršca u karavanu Vidi Srbiju. Ministru su tom prilikom prezentovani najveći događaji - manifestacije u gradu pod Kulom, koje je on pohvalio, a događaji su ujedno i najbolji pokazatelji koliko se turisti opredeljuju za boravak u gradu baš u dane održavanja manifestacija.
Vršac, grad u kojem domaći turisti rado provode odmor, izazvao je pažnju brojnih posetilaca koji su obilazili štandove karavana u Beogradu.
Grad vina, kulture i dobre energije kakav je Vršac, zanimljiv je za posetu domaćih gostiju koji žele kvalitetan predah sa degustacijom vrhunskih vina.
Organizatori ovogodišnje kampanje "Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke", poručili su u Beogradu: VIDIMO SE! UŽIVAJTE U LEPOTAMA I BOGATOJ PONUDI NAŠE ZEMLJE!

Jasna Živković, PR TO Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com