Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Kopaonička škola zdravlja u Mujen Lux-u

Kopaonička škola zdravlja u Mujen Lux-u

  • PDF

Ciklus besplatnih akreditovanih KME, koje Festival zdravlja Beograd organizuje u toku leta u saradnji sa hotelom MUJEN LUX na Kopaoniku (adresa Vikend naselje bb), pod nazivom KOPAONIČKA ŠKOLA ZDRAVLJA, biće održan u subotu, 22. jul 2017. godine u 12 časova. Tema stručnog sastanka А-1-495/17 je "Farmakoterapija antioksidantima i adaptogeno antiinflamatorno delovanje", a predavač je dr Nina Raičić.

Stručni sastanak nosi 2 boda za slušaoce. Akreditovan je za sve zdravstvene radnike.
Nakon predavanja, u dogovoru sa menadžmentom hotela, samo za slušaoce KME, obezbedjen je poseban dnevni paket u iznosu od 990 dinara i obuhvata : kafu dobrodošlice, ručak i korišćenje SPA centra (4*).
Ukoliko ste zainteresovani da ceo vikend provedete u prirodi, o posebnim pogodnostima, samo za slušaoce KME, raspitajte se kod Jasmine Pavlović, marketing menadžera hotela, na broj 064 8697819 ili putem maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Prijave za KME sa imenima i brojevima licenci slati isključivo na mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Sa velikim zadovoljstvom organizatori vas očekuju na Letnjoj školi zdravlja na Kopaoniku i nadaju se da će vam novi koncept KME u prirodi, pored stručnog usavršavanja, pružiti i lepe trenutke odmora i razonode.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com