Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM HOTELI Spektakularan vikend u hotelu Rtanj na Kop-u

Spektakularan vikend u hotelu Rtanj na Kop-u

  • PDF

Hotel Rtanj na Kopaoniku, poznat je po atmosferi, okruženju, izmešten, a opet u srcu svih zbivanja na najlepšoj planini u Srbiji. Tako će biti i za vikend, od 28. do 30. jula, u vreme velikih događaja na Kopaoniku. Osim manifestacije Dana borovnica, koja se po osmi put održava u krugu Konaka, biće održana i “Trail race Kopaonik“ i spektakularna Biciklistička MTB trka „Tri strane Kopaonika“.

Rtanj će na poseban način biti uključen u ove događaje. Fešta će počiti u petak veče ispred hotela, dočekom učesnika trka pasta žurkom, koja počinje 20:00, a u isto vreme u lobiju i Kamin sali nastupiće DJ Tea and Biscuits.
U subotu se za sve takmičare, ispred hotela, od 15:00 do 17:00 priprema pasulj u kazanu, a od 20:00h, pasta žurku će pratiti rock bend Absolute Beginners iz Aleksandrovca.
U nedelju će, za sve učesnike, biti organizovan oproštajni ručak, kada se za njih od 16:00 časova priprema čuveni rtanjski kupus u velikom loncu, i ako vreme posluži, sve to će se odvijati na platou ispred hotela.
U krofnama, zaštitnom znaku Rtnja, svi posetioci će moći da uživaju u hotelu, gde će ih i praviti, kao i u krugu Konaka, na manifestaciji „Dani borovnica“. U skladu sa manifestacijom krofne će imati preliv od borovnica.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com