Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Privredna komora Vojvodine i Društvo srpskih domaćina ozvaničili saradnju

Privredna komora Vojvodine i Društvo srpskih domaćina ozvaničili saradnju

  • PDF

Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević potpisao je u četvrtak, 3. avgusta 2017. godine Protokol o saradnji sa Društvom srpskih domaćina (DSD) - Gradski odbor Novi Sad, u Privrednoj komori Vojvodine. Potpisnik ispred DSD je predsednik Gradskog odbora Novi Sad, gospodin Saša Vujić.

- Protokolom o saradnji uspostavlja se osnov za trajnu i kontinuiranu saradnju i uzajamnu promociju, koja podrazumeva i logističko-tehničku podršku prilikom realizacije događaja bitnih za potpisnike protokola, PKV i DSD - istakao je predsednik Vučurević.
Svečanom potpisivanju Protokola o saradnji prisustvovali su i član Upravnog odbora Gradskog odbora Novi Sad DSD Miloš Cvetićanin i član Gradskog odbora Novi Sad DSD Dušan Gaćeša. Nakon potpisivanja, novosadskom gradskom odboru DSD predsednik Vučurević uručio je donaciju u vidu računarske opreme.
DSD osnovano je sa ciljem ekonomskog i kulturnog razvoja, kako u Republici Srbiji, tako i u dijaspori. Članstvo u DSD omogućeno je svim građanima bez obzira na nacionalnu, versku i drugu pripadnost, koji prihvataju program rada i ciljeve DSD.

Jovana Apić, PR
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com