Sun03032024

Poslednja izmena:01:58:24 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE #mySerbianAdventures - foto konkurs

#mySerbianAdventures - foto konkurs

  • PDF

Putujte, fotkajte i osvojite vredne nagrade! - Još malo pa kraj nagradne igre!
Ako još niste, onda je krajnje vreme da podelite fotografije sa vaših putovanja po Srbiji.

Traže se fotke sa Vašim doživljajima i avanturama koje ste imali tokom leta. Ako niste, još uvek imate šansu da krenete na nekih od izleta iz ponude SerbianAdventures.com, provedete lep dan i zabeležite nezaboravne trenutke.
Najlepše doživljaje i avanture sa vaših putovanja po Srbiji mogu vam doneti vredne nagrade. Biraće se najlepše fotografije u sledećim katogrijama: najpoznatije znamenitosti, avanture u prirodi, vinske avanture, romantične avanture, porodične avanture, i penzionerske avanture.
Konkurs traje do 31. avgusta 2017. Svakog meseca birale su se najlepše fotografije iz svih kategorija, a na kraju konkursa biraju se i najbolje fotografije za svaku posebnu kategoriju i najbolju fotografiju konkursa. Glavna nagrada je 30,000 dinara + dvodnevno putovanje iznenađenja u Srbiji.
Jedan autor može mesečno postaviti maksimum 10 fotografija. Fotografije moraju biti između 1500 i 3000 px po dužoj strani i najmanje 300 dpi i moraju odgovarati zadatim temama. Detaljnije uslove konkursa možete pogledati na sajtu: SerbianAdventures.com preko koga možete online rezervisati najveći broj izleta po Srbiji i regionu.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com