Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Crveno-bele u poseti ženskom košarkaškom klubu i Azbukovici

Crveno-bele u poseti ženskom košarkaškom klubu i Azbukovici

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

Ženski košarkaški klub u Ljuboviji je obeležio znažajan jubilej - 40 godina postojanja. Tim povodom u goste su došle seniorska i pionirska ekipa ženskog košarkaškog kluba Crvena Zvezda. Jubileju je prisustvovala potpredsednica košarkaškog saveza Srbije Ana Joković. Pored niza sportskih dešavanja i utakmica za gošće i građanstvo je pripremljena predstava „Svastike“ u izvedbi amaterskog pozorišta “Aleksandar Joković“.

Zatim upoznavanje sa prirodnim lepotama Azbukovice-plovidba Drinom od Trešnjice do „Etno sela Vrhpolje“, obilazak etno sela, video prezentacija turističkih lokaliteta i sadržaja.
Turistička organizacija Ljubovija pripremila je komplete promotivnog materijala, koji su podeljeni gošćama.
Organizovano je druženje košarkašica sa građanstvom, fotografisanje, autogrami za fanove, prilikom posete lokalnom kafiću.
Ženski košarkaški tim „Crvene zvezde“ gostovao je u Ljuboviji od petka 25. avgusta do nedelje 27. avgusta. Pionirke su bile gosti kod mladih domaćih igračica, a seniorski tim je smešten u hotelu „Drinska lasta“. Izrazile su izuzetno zadovoljstvo prijemom, posetom, gostoprimstvom domaćina, sadržajima koji su pripremljeni i obećali nove posete i druženja.

Slađana Grujičić,
direktorica TO Ljubovija

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com