Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Dani Srpske u sredu u Novom Sadu

Dani Srpske u sredu u Novom Sadu

  • PDF

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji biće održana od 15. - 21.09.2017. godine. I ove godine, ova manifesticija kroz različite programske aktivnosti, ideje i projekte na nov i jedinstven način predstavlja Republiku Srpsku, njene gradove, prirodne lepote, umetnike i stvaraoce iz različitih sfera delovanja.

Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Vršac, Vranje, Kraljevo, Kruševac, Užice...). Namera organizatora je da Srbiji i njenim građanima predstavi Republiku Srpsku kroz promociju njene privrede, prosvete, nauke, kulture, umetnosti i sporta, a sve to u saradnji sa Srbijom i njenim privrednicima, naučnicima, umetnicima i sportistima.
Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske, će u okviru „Dana Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivniju turističku ponudu i proizvode Srpske.
Promocija će osim turističke ponude najatraktivnijih destinacija Srpske kao što su Banjaluka, Trebinje, Jahorina, Laktaši, Bijeljina, Bileća, Višegrad, Zvornik, Prijedor, obuhvatiti i promociju tradicionalnih proizvoda Srpske - eno i gastronomsku ponudu severozapadnog i južnog dela Republike Srpske. Osim toga ovogodišnji program u Novom Sadu biće obogaćen nastupom mladih virtuoza na harmonici „Orkestra harmonika Aleksa Šantić iz Ugljevika pod upravom Slavka Nikolića“.
Otvaranje Manifestacije Dani Srpske u Srbiji u Novom Sadu zakazano je u 12 časova na štandu koji će biti postavljen na Trgu slobode ispred Gradske kuće. Manifestaciju će svečano otvoriti gđa Željka Cvijanović, Premijerka R. Srpske.

Danijela Jokanović, PR TONS
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com