Sun09272020

Poslednja izmena:09:21:27 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Zatvaranje Moto sezone u Vojvodini

Zatvaranje Moto sezone u Vojvodini

  • PDF

Zatvaranje moto sezone je najveći moto skup na teritoriji AP Vojvodine, koji drugu godinu zaredom u Novom Sadu organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada, kao i gradske uprave za saobraćaj, a za osnovni cilj ima promociju "bajkerske" subkulture.
Program je zamišljen tako da počinje okupljanjem na Mišeluku u subotu, 23 septembra u 12 časova, a u 13 sati je polazak defila kroz grad.

Defile ide trasom: Mišeluk - Most Slobode - Bulevar Oslobođenja (do Ž. stanice) - polukružni okret na Bulevaru pa nazad do Jevrejske - Bulevar Mihaila Pupina - Varadinski most - Kamenički put – Ribnjak
Od 15h počinje druženje ispred hostela "Hajdučka noć" na Ribnjaku, uz živu svirku zrenjaninskog rok benda Satelit koji je nastupao na Blokstok festivalu.
Kao i prošle godine, na skup na Mišeluk dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na to da li jesu ili nisu članovi nekog od moto klubova i na to kakve su performanse njihovih ljubimaca na dva točka. Očekujemo učešće između 500 i 1.000 motora, što je skup kakav u Novom Sadu i okolini nije zabeležen dugi niz godina, uz napomenu da j prošle godine bilo preko 600 motoraša.
Ivana Miloradov • Journalist •
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar