Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PMF partner u projektu za jačanje turizma na Balkanu

PMF partner u projektu za jačanje turizma na Balkanu

  • PDF

Projekat “Jačanje kapaciteta za promene u turizmu na Zapadnom Balkanu - izgradnja kompetencija za kvalitetno upravljanje kulturnim nasleđem i kulturnim turizmom -CULTURWB”, jedan od 3 uspešna koordinatorska projekta Univerziteta u Novom Sadu iz EU programa Erazmus plus, započet u decembru prošle godine i trajaće naredne tri.

Pored Prirodno-matematičkog fakulteta čiji je Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo odgovoran za implementaciju aktivnosti i nastavno-naučne rezultate projekta, u konzorcijumu učestvuje još 12 institucija iz Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Austrije, Holandije i Nemačke.
Prvi INFO DAN CULTURWB PROJEKTA, će se održati 28. septembra 2017. godine u 11:00h na Prirodno-matematičkom fakultetu, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, 1. sprat, sala I.
Namera je da se sve zainteresovane strane upoznaju sa rezultatima i važnošću CULTURWB projekta koji u fokus stavlja kulturni turizam kao posebnu oblast turizma koja se bavi dubokim kulturološkim iskustvom pojedinca - bilo na estetskom, bilo na intelektualnom, emocionalnom ili psihološkom nivou.
Za više informacija o CULTURWB projektu posetite: https://culturwb.pmf.uns.ac.rs
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com