Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Nastup Merkura ocenjen kao jedan od najuspešnijih

Nastup Merkura ocenjen kao jedan od najuspešnijih

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Specijalna bolnica “Merkur” je na 50. jubilarnom Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan od 05. do 07. oktobra, predstavila ponuda za predstojeći period, uz prigodan prateći program za sve prisutne.

Na štandu su, uz menadžment Merkura, bili prisutni i lekari, kao i predstavnici Udruženja za borbu protiv dijabetesa, kao i predstavnici radnih organizacija i turističkih agencija, u cilju sklapanja i održavanja već postojeće uspešne saradnje.
Prvog i drugog dana Sajma, svi posetioci Merkurovog štanda imali su priliku da se upoznaju sa novinama i aktuelnostima u Merkurovoj ponudi.
Za predstojeći period kreirana je specijalna FIRST MINUTE ponuda, koja nudi mogućnost odmora i brige o zdravlju u Vrnjačkoj Banji po najboljim uslovima i povoljnim cenama. Bilo da je cilj boravka u Merkuru korišćenje medicinskih tretmana ili spa sadržaja i, specijalno kombinovane usluge svakog paketa brišu, tragove stresne svakodnevnice u cilju zdravlja i lepote. Uz popust od 13% u odnosu na redovan cenovnik i dodatni popust od 5% na rani buking Vrnjačka banja i Merkur daju opciju savršenog odmora i brige o zdravlju početkom 2018. godine.
Ovo je bila moderna prezentacija Merkura, kao savremene zdravstvene ustanove koja je uspela da spoji tradiciju lečenja prirodnim faktorom sa najmodernijom dijagnostikom, kvalitetnom opremom, obučenim kadrovima i atraktivnim programima.

Bojan Beljić, PR

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com