Thu07252024

Poslednja izmena:07:58:03 PM

Back KULTURA MUZIKA Novosadski sastav Šapat predstavio je svoju prvu autorsku kompoziciju

Novosadski sastav Šapat predstavio je svoju prvu autorsku kompoziciju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Dobra vest za sve ljubitelje modernih i elegantnih zvukova stiže iz Novog Sada. Tamošnji dvojac, Šapat, odlučio je da publici predstavi svoj novi singl, koji će najaviti i njihov prvi album.

Šapat predstavljaju dva ljubitelja dobre muzike, Savo Kostić i Stefan Drndarski, spojeni sličnim entuzijazmom i željom za stvaranjem kvalitetnog zvuka.
Bend je oformljen početkom godine, a kroz svoje pesme, ovaj duo se opredelio da predstavi talas nove generacije zvuka, u fuziji nekoliko muzičkih žanrova od kojih su najzastupljeniji Future Bass i Chill Step.
Numera „Još si tu“ je njihovo prvo autorsko ostvarenje, koje, kako kažu, publici daje nagoveštaj šta od Šapata ubuduće može da očekuje. Ne kriju da će se na njihovom albumu naći i pesme bržeg tempa, ali koje žanrovski ne odstupaju previše.
Vizuali koji prate ovu numeru predstavljaju pravo osveženje na domaćoj sceni. Mnoštvo interesantnih kadrova, retro atmosfera kombinovana sa modernim efektima i naglašenim filmskim osećajem dodatno zaokružuju kvalitet ovog singla.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com