Mon04152024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back HRANA I PIĆE HRANA Organska ulica za vikend na novosadskoj Ribljoj pijaci

Organska ulica za vikend na novosadskoj Ribljoj pijaci

  • PDF

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede organizuje u subotu 11. i nedelju 12. novembra 2017. godine u vremenu 8-13h u Organskoj ulici na Ribljoj pijaci u Novom Sadu manifestaciju „Organska ulica grada Novog Sada“. Manifestacija ima za cilj promociju „Organske ulice“ na Ribljoj pijaci - Trg Republike 18, stalnog prodajnog mesta organskih proizvođača. Namenjena je prvenstveno potrošačima - sugrađanima i promociji organskih proizvoda kao i celokupnog organskog sektora.

Tom prilikom obezbeđen je muzički program i degustacija organskih čajeva i čorbe od organske bundeve, a za najmlađe posetioce Organske ulice obezbeđena su organske jabuke.
Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada - Gradske uprave za privredu.
Program manifestacije u subotu, 11.11.2017. godine, trajaće od 8h - 13h, a nakon otvaranja je i početak prodajnog dana sa degustacijom i muzičkim programom.
Izjave za predstavnike medijskih kuća davaće predstavnik Grada Novog Sada: Milorad Radojević - član Gradskog veća za privredu; predstavnik organizicije: Marija Nikolajev - menadžer „Vojvođanskog klastera orgasnke poljoprivrede“; predstavnik organizacije: Milica Popović - član UO „Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede“ i predstavnik proizvođača: Sanja Kuzmanović - PG Kuzmanović - Čenej.
I u nedelju, 12.11.2017. Organska ulica će biti otvorena od8-13h, kada će posetioci pored degustacije i kupovine organskih proizvoda, moći da prisustvuju i zanimljivom muzičkom programu.
Više informacija na sajtu: www.vok.org.rs.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com