Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM HOTELI Uspešno održan XIV Forum hotelijera

Uspešno održan XIV Forum hotelijera

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

U prepunoj sali hotela Falkensteiner u Beogradu, 10. novembra 2017. godine, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet, održan je 14. Forum hotelijera. Ovaj događaj, čija je tema LIDERSTVO: Filozofija, Veština ili Talenat?!, okupio je KREATORE BUDUĆNOSTI – lidere hotelske industrije, sjajne motivacione govornike koji su sa učesnicima Foruma podelili svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti ove najprosperitetnije i najbrže rastuće industrije u svetu!

U ime organizatora, prisutnima je dobrodošlicu poželela Ljiljana Rebronja, direktor Foruma hotelijera, a goste su pozdravili i Miroslav Knežević, državni sekretar za turizam i Vesna Vlatković, PR & marketing menadžer grupacije "A Hoteli". Moderator foruma bio je Miša Ćirić, direktor "Diaspora Group".
Da li se lider rađa ili postaje? Koje osobine ga razlikuju od drugih? Da li se lider krije u svakome od nas? Kako unaprediti svoje liderske veštine? Koji je ključ uspeha... Samo su neka od pitanja na koje su odgovore dali: prof. dr Slobodan Unković, emeritus Univerziteta Singidunum, Jelena Šuleić, generalni direktor "A Hotela", Žarko Radulović, suvlasnik kompanije "Hotel Group Monteregro Stars", Goran Kovačević, generalni menadžer hotela "Square Nine", prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, prof. dr Ljiljana Kosar sa Visoke hotelijerske škole u Beogradu, prof. dr Lelica Todorović, NLP trainer & coach, dr sci. med. Dejan Stanojević, direktor SB "Merkur" Vrnjačka Banja, Vladimir Marinković, generalni direktor hotela "Saint Ten" u Beogradu, Vesna Kostadinović, vlasnica hotela "Kraljevi čardaci SPA" na Kopaoniku, Milena Milenković, direktorka hotela "Junior" Brzeće, kao i Dragana Đermanović - predsednica "Bee Premium Grupe" i Rade Samčević, direktor Agencije HT, koji su se prisutnima obratili putem video poruke.
Po završetku Foruma, organizovan je koktel u čast prof. dr Slobodana Unkovića, kome je krajem oktobra Svetska turistička organizacija (UNWTO) u Madridu dodelila najznačajnije priznanje za višegodišnji uspešan rad u stimulisanju razvoja turizma u svetu, posebno u oblasti obrazovanja visoko stručnih kadrova za turizam. Svečanom koktelu je prisustvovao i gospodin Miroljub Aleksić, predsednik ALCO Group, koji je pozdravio učesnike Foruma.
Forum je bio izuzetna prilika za uzbudljiv susret sa najuspešnijima, razmenu mišljenja s nosiocima razvoja, za umrežavanje, nove poslovne kontakte, susret s onima koji su odavno razumeli da je znanje jedino blago koje se deljenjem uvećava!
Organizator XIV Foruma hotelijera je redakcija časopisa Turistički Svet, pokrovitelj Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a partner Univerzitet Singidunum.

Tekst i fotografije: Redakcija časopisa "Turistički Svet"

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com