Sat04132024

Poslednja izmena:12:44:10 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zimska kampanja Turističke organizacije Srbije

Zimska kampanja Turističke organizacije Srbije

  • PDF

Turistička organizacija Srbije (TOS) je promotivnu medijsku kampanju na domaćem tržištu za predstojeću zimsku sezonu 2017/2018 otpočela 10. novembra 2017. godine pod sloganom ,,Vidi Srbiju - Zimski odmor je nadohvat ruke“. Promotivnom kampanjom, koja će trajati do kraja februara 2018. godine, obuhvaćeni su zimski planinski centri (Kopaonik, Stara planina, Zlatibor, Tara, Zlatar, Divčibare, Sjenica), odmor u banjama Srbije, kao i gradski centri sa posebnim akcentom na aktuelnu muzejsku ponudu i atmosferu u gradovima tokom zimskih praznika.

Turistička ponuda Srbije u zimskom periodu će, pored primarnog slogana, publici biti približena kroz promotivne poruke poput ,,Vidi Srbiju... kad poželiš prazničnu magiju“, ,,Vidi Srbiju... i doživi najnežnije zimske trenutke“, ,,Vidi Srbiju... i probudi dete u sebi“, ,,Ovog vikenda umesto internetom surfujem snegom“... Cilj ovih kratkih promotivnih poruka je da domaćim turistima probudi emocije i želju da zimski odmor provedu u Srbiji.
Na domaćem tržištu, media miks zimske kampanje uključuje oglašavanje na led bilbordima u gradovima Srbije poput Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kragujevca, Novog Pazara, kao i kroz oglašavanje u dnevnim listovima i magazinima. TOS-ova promotivna kampanja biće sprovedena i putem televizije, na kanalima koji imaju nacionalnu pokrivenost i na satelitskim kanalima, ali i putem radio stanica.
Poseban akcenat stavljen je na približavanje turističke ponude Srbije putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Predlozi za zimski odmor u Srbiji će kroz digitalne medije biti promovisani putem inovativnih formata poput Facebook Frame-ova, live Facebook reakcija, cinemagraph-a i 180o videa, kreiranih u svrhu kampanje Turističke organizacije Srbije ,,Vidi Srbiju - Zimski odmor je nadohvat ruke“.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com