Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Deveti Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Deveti Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

  • PDF

Deveti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu, biće održan od 24. do 26. novembra 2017. godine. Već tradicionalno, organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“.

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2017/2018, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije...
Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Organizatori su se potrudili da i ove godine obezbede sagovornike iz instuticija nadležnih za rešavanje problema sa kojima se suočava turistička privreda i predavače koji će ukazati na mogućnosti obezbeđivanja dodatnih izvora finansiranja poboljšanja kvaliteta usluge.
Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama: Najuspešnija promocija; Najuređeniji izlagački prostor i Najbolji promo materijal.
I ove godine biće organizovan Sajam zimnice, pa se i ovim putem pozivaju zainteresovani proizvođače zdrave hrane i pića da se prodruže krajem novembra u Kragujevcu, a potrošači da dođu, degustiraqju i kupe zdrave domaće proizvode.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com