Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Crystal Hotel&Event Center Pećinci proslavio prvu godinu uspešnog rada

Crystal Hotel&Event Center Pećinci proslavio prvu godinu uspešnog rada

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 12
  • Sledeća

Crystal Hotel&Event Center u Pećincima, uz prisustvo brojnih prijatelja, zvanica i bogat zabavni program, proslavio je usredu, 15. novembra, prvu godinu rada. Rezimirajući vremenski interval od otvaranja, nezvaničnog 15. septembra, zvaničnog tačno pre godinu dana, direktor hotela, gospodin Milan Višnjevčanin je, vidno zadovoljan, istakao da su ciljevi zacrtani pre samog otvaranja ispunjeni.

U prethodnom periodu organizovano je 150 događaja sa preko 30.000 posetilaca, u velikoj banket i maloj sali. Ketering, u službi organizacije vrhunskih događaja i posluženja, u hotelu i u privatnom prostoru, je za kratko vreme realizovao pripremu obroka za 100 evenata. Crystal Hotel&Event Center već sada ima ugovorenih 80 događaja za narednu godinu.
Gospodin Višnjevčanin se u danu proslave prvog rođendana pred auditorijumom zahvalio svim zaposlenim u Hotelu Crystal na posvećenom radu, nazvavši ih „dobrim timom“. Posebno se zahvalio prijateljima kuće, kao i svima onima koji su se naknadno uključili, i pomogli da Pećinci i cela pećinačka opština dobije ovako jedan reprezentativan objekat. Crystal Hotel&Event Center raspolaže sa trinaest luksuzno opremljenih soba i dva vrhunska apartmana sa hidromasažnom kadom. Osim Kristalne dvorane, od koje je sve počelo i po kojoj je i sam hotel dobio ime, kapaciteta 550 mesta, male sale, u funkciji dnevnog restorana, pogodne za organizaciju proslava do 200 zvanica,vrhunske kuhinje sa težištem na domaćim specijalitetima pripremljenim od poljoprivrednih i proizvoda sa lokala, sa vinskom kartom koja takođe podržava vina lokalnih proizvođača, Hotela „Crystal“, situiran u predelu jedinstvenih prirodnih odlika, retke kulturno-istorijske celine, može da se pohvali i idealnom lokacijom. Nalazi se u blizini sedam gradskih naselja i od Beograda je udaljen 42 km, Stare Pazove 20, Inđije 18, Rume 16, Sremske Mitrovice 30, Šapca 35, Novog Sada 48 kilometara. S toga i ne čudi što je za ovo kratko vreme zauzeo centralno mesto za sva gradska, opštinska, a često i među gradska i među opštinska zbivanja. Vrhunska organizacija, kvalitet usluga, ljubazan personal, svakom gostu Hotel „Crystal“ pruža mogućnost idealanog boravka, uz najviše standarde u hotelijerstvu. Savršen spoj idealne lokacije, jedinstvene gostoljubivosti i ambijenta, uz zagarantovano dobru zabavu je sve ono što svojim gostima nudi Crystal Hotel&Event Center. Za zabavni program na proslavi povodom prve godine bili su zaduženi „015 Bend“ iz Šapca i trubači za svadbe i proslave „Boško Krdžavac“ iz Novi Sad. Slavljeničku tortu, dostojnu jednog ovakvog happening-a, izradila je Jelene Ujvari iz Morovića, a među brojnim novinarima, bila je i ekupa ekipama „Žikine šarenice“ koja je sve zabeležila.
Najjači utisak ostavila je sinergija domaćina i gostiju: želja domaćina da svima ugode, kao i želja gostiju upućena domaćinima, da imaju razloga za ovakva obeležavanja i da što duže traju.

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija/media_set?set=a.1858831357463682.1073744036.100000105079334&type=3&pnref=story

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com