Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Promotivna tura Turističke organizacije Vojvodine - Zima na salašima

Promotivna tura Turističke organizacije Vojvodine - Zima na salašima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

- Promotivna tura Tutističke organizacije Vojvodine „Zima na salašima“ počinje posetom dvema prepoznatljivim gradskim turističkim destinacijama - Novom Sadu i Subotici kao polaznim tačkama za ovu idiličnu turu. Salaši za Vojvodinu predstavljaju važan segment turističke ponude i to je razlog zbog kojeg je tim TO Vojvodine hteo da se ispriča posebna priča o ovom jedinstvenom turističkom proizvodu.

Slične promotivne kampanje biće nastavljene i tokom drugih godišnjih doba jer salaši pričaju svoju priču iz dana u dan, od proleća do proleća. Ovaj kratak put treba da pokaže da vojvođanski salaši, kao i dva najvažnija turistička centra, imaju mnogo toga da ponude i tokom zime, i da su interesanntni ne samo kroz prizmu gastronomske ponude, nego i kroz svoju svakodnevnicu, običaje koje se trude da odneguju i sačuvaju, kao raritet ovog podneblja - reči su direktorice TOV-a, dr Nataše Pavlović, kojima se obratila predstavnicima preko dvadeset medijskih kuća iz Beograda i Novog Sada, koji su 18. i 19. novembra krenuli na put avanture nazvane „Zima na salašima“.
Veliku pomoć u organizaciji ovog jedinstvenog i više nego korisnog putovanja za predstavnike medijskih kuća, a verujemo i za sva mesta koja su posećena, obezbedio je Dejan Veselinov, osnivač i vlasnik beogradske firme Veselinov Tourism Consulting.
Na kraju, kako drugačije oceniti ovu dvodnevnu turu, nego kao fantastičan doživljaj i potvrda da putovanja nisu vezana za godišnja doba, i da su neka lepa mesta, kao što su salaši, lepa uvek. I leti i zimi.

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija/media_set?set=a.1863616646985153.1073744046.100000105079334&type=3&pnref=story

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com