Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Pripreme za prijemni ispit na Departmanu za matematiku i informatiku

Pripreme za prijemni ispit na Departmanu za matematiku i informatiku

  • PDF

Departman za matematiku i informatiku novosadskog PMF-a i ove godine organizuje BESPLATNE pripreme za prijemni ispit za upis na osnovne studije matematike i informatike. Na pripremama profesori Departmana zajedno sa učenicima rade zadatke iz odgovarajućih oblasti matematike i informatike. Osnovni cilj priprema je da se naši budući studenti upoznaju sa svim tipovima zadataka koji će biti na prijemnom ispitu, ali i da se kroz povremena popularna predavanja, koja će biti posebno najavljivana, zainteresuju za naprednije matematičke i informatičke teme.

Prvi ciklus priprema za prijemni počinje u decembru (16. decembar - od 10h do 13h: Novi pristup pripremama za matematiku na Departmanu za matematiku i informatiku).
Budući studenti prvo rade zanimljivi kviz “Most matematike”, da bi sami proverili svoje znanje, a posle nastavnik radi zadatke koje su učenici imali na kvizu.
Drugi ciklus priprema počinje 2.2.2018. u 10h, a treći ciklus priprema biće održan neposredno pred prijemni ispit.
Zainteresovani se očekuju na Departmanu za matematiku i informatiku! Prethodna najava nije potrebna, dovoljno je samo doći - Trg Dositeja Obradovića 4.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com