Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Privredna komora Vojvodine i Radio televizija Vojvodine potpisale Protokol o saradnji

Privredna komora Vojvodine i Radio televizija Vojvodine potpisale Protokol o saradnji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Privredna komora Vojvodine (PKV) i Radio televizija Vojvodine (RTV) potpisale su danas Protokol o saradnji, u cilju informisanja i bližeg upoznavanja javnosti o događajima i temama od značaja za javnost u AP Vojvodini.

Predsednik PKV Boško Vučurević istakao je svoje zadovoljstvo potpisanim sporazumom rekavši da je današnje potpisivanje kruna dosadašnje saradnje između PKV i RTV.
- Otkad je zaživeo novi Zakon o privrednim komorama i otkad sam ja predsednik PKV, mi smo izuzetno zadovoljni kako smo pozicionirali PKV u odnosu na našu privredu, a na tom putu pozicioniranja i davanja rezultata prema našoj privredi, RTV nam je mnogo pomogao svojim kvalitetnim i pravovremenim informisanjem i svojim prisustvom na važnim događajima za privredu AP Vojvodine koje smo mi organizovali - rekao je Vučurević.
Dodao je da je potpisani Protokol okvirni sporazum i da će kroz aktivnosti PKV i informisanje RTV o njima, javnost saznati sve što je važno za funkcionisanje privrede u AP Vojvodini.
Generalni direktor RTV Miodrag Koprivica istakao je da RTV prati aktivnosti PKV i dodao da predstavlja zadovoljstvo činjenica da su novinari i redakcije RTV spremne da prate ono što je, kako kaže, temeljan deo svakog društva, a to je ekonomija.
- Mi smo danas formalizovali saradnju sa PKV i time smo kao javni medijski servis preuzeli na sebe obavezu da jednu veoma razuđenu, intenzivnu aktivnost koju sprovodi PKV, učinimo vidljivom - rekao je Koprivica.
Potpisivanjem Protokola, PKV i RTV uspostavile su saradnju kojom će informacije iz oblasti privrede AP Vojvodine - razvoj privrednih aktivnosti, saradnja, problemi sa kojima se susreću privrednici, propisi relevantni za oblast privrede i slično, u što većoj meri učiniti dostupnim javnosti.
Jovana Apić, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com