Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novogodišnje svečanosti u Temerinu

Novogodišnje svečanosti u Temerinu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

„Novogodišnje svečanosti” su tradicionalna manifestacija za decu koja se ove godine održava 21. decembra 2017. godine u parkiću u centru Temerina sa početkom u 12 časova. Osnovna ideja manifestacije jeste druženje dece i predstavljanje običaja za vreme Božićnih i Novogodišnjih praznika. Takođe, bitan akcenat se stavlja na promovisanje kupovine jelki sa busenom, jer se pri tom ne ugrožava životna sredina i ne učestvuje se u bespravnoj seči stabala.

Deca u parkiću u centru Temerina kite jelkice ukrasima koje sami izrade i na taj način svojim sugrađanima požele sve najlepše u Novoj godini. Izviđači Temerina tradicionalno pripremaju izviđački čaj za sve učesnike i posetioce manifestacije. TOO Temerin obezbeđuje jelke sa busenom za svaku ustanovu koja učestvuje u manifestaciji, a nakon praznika jelke će biti zasađene na dogovorene lokacije. Učestvuju deca iz svih škola sa teritorije opštine Temerin, kao i iz predškolske ustanove i Dnevnog centra za decu.
Novogodišnji poklon koncert Opštine Temerin u izvođenju Dragice Radosavljević Cakane i pevačke grupe „Šara“ održaće se 22. decembra 2017. u bioskopskoj sali Kulturnog centra opštine Temerin sa početkom u 20 časova. Ulaz je besplatan.
Turistička organizacija opštine Temerin još najavljuje manifestaciju „Noć kupovine“ i „Novogodišnji mini vašar“ koja će se održati u subotu 23. decembra 2017. godine. Posetioci mogu da očekuju razne POPUSTE, POKLONE, ZANIMLJIVE AKCIJE koje će obezbediti brojni butici i robne kuće u samom centru Temerina. Radno vreme svih objekata koji učestvuju u „Noći kupovine“ biće produženo do 22h. Istog dana na delu pešačke zone u centru Temerina ispred parkića biće postavljen „Novogodišnji mini vašar“, na kojem će biti prodajni štandovi sa zanimljivim sadržajima. U večernjim časovima Društvo prijatelja bašte i vinari opštine Temerin promovisaće predstojeći Januarski sajam vina i deliti kuvano vino posetiocima u centru Temerina.
Sve informacije možete pronaći na sajtu Turističke organizacije opštine Temerin www.temerintourism.org.rs, na telefon 021/844-655 ili putem emaila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Nadamo se da ćemo ovim manifestacijama ulepšati praznike našim sugrađanima i posetiocima Temerina!
Dobro došli u Temerin!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com