Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM HOTELI Ambasadori dobre usluge 2017: Dodeljena najveća hotelska priznanja!

Ambasadori dobre usluge 2017: Dodeljena najveća hotelska priznanja!

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije - „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“ u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

O dobitnicima priznanja odlučivao je šestočlani žiri, koji su činili: predsednik žirija prof. dr Slobodan Unković sa Univerziteta Singidunum, Radomir Samčević - osnivač i direktor Agencije HT, prof. dr Ljiljana Kosar sa Visoke hotelijerske škole strukovnih studija u Beogradu, Jelena Šuleić - generalni direktor grupacije „A Hoteli“, Peđa Filipović - osnivač WAPF i Ljiljana Rebronja - glavni i odgovorni urednik „Turističkog Sveta“.
Za hotel godine proglašen je beogradski „Square Nine“, dok je priznanje „Ambasadori dobre usluge“ u kategoriji „Prodaja i marketing“ dodeljeno hotelu „Courtyard by Marriott Belgrade City Center“, u kategoriji „F&B“ hotelu „Hyatt Regency Beograd“, a u kategoriji „Recepcija“ hotelu „Crowne Plaza Beograd“. Za sektor domaćinstva nagrađen je „Zepter Hotel Beograd“, a za kvalitet usluge Garni hotel „Townhouse 27“ iz Beograda.
Priznanje za najbolji wellness & SPA centar dodeljeno je hotelu „Izvor“ iz Aranđelovca, a hotelu „Premier Aqua“ iz Vrdnika - za najbolji hotelski medicinski centar.
Za lidera hotelske industrije u 2017. proglašena je Ivona Borojević - generalni menadžer lanca „Prezident Hoteli“, dok je šefu kuhinje hotela „Falkensteiner Beograd“, Božidaru Stefanoviću, uručeno priznanje „Chef of the Year 2017“. Titulu „Ambasador dobre usluge“ za 2017. godinu ponela je gošća iz Izraela, Jeannine Litmanowicz - direktorka „Magic Balkans“, za uspešnu međunarodnu promociju Srbije.
„Press zvezdica“ dodeljena je hotelu „Hill“ iz Jagodine, a priznanja za „Novi kvalitet“ pripala su mladim beogradskim hotelima „Saint Ten“ i „TESLA Smart Stay“.
Studio „Maruška“ iz Čačka dobitnik je priznanja u kategoriji „Turistički modni brend Srbije“, a beogradska firma „Austrochem d.o.o.“ u kategoriji „Partner godine hotelske industrije Srbije“.
Zlatna povelja „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. uručena je hotelu „Majestic“ - Beograd, za 80 godina trajanja u hotelskoj industriji Srbije i borbe za kvalitet usluge.
Po prvi put dodeljeno je priznanje „Guest Star“ najboljem hotelu u Crnoj Gori, koja je zemlja-partner ove nagrade za 2017. godinu. Najbolji hotel birala je publika, glasavši za jedan od 5 hotela na predlog Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Priznanje „Guest Star 2017“, po izboru gostiju, pripalo je hotelu „Splendid“ u Bečićima.
Priznanje „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu naknadno će biti uručeno reviji „Top Srbija“ iz Novog Sada u kategoriji „Medijski partner hotelsko-turističke industrije“, firmi „Proficiscor d.o.o.“ - Zagreb, Republika Hrvatska, u kategoriji „Organizacija internacionalnih foruma hotelijera“, baš kao i zlatna povelja „Ambasadori dobre usluge“ Veri Borovčanin iz beogradskog hotela „Palace“, za 15 godina podrške i lične posvećenosti razvoju projekta „Ambasadori dobre usluge“ – sektor domaćinstvo.
Voditelj programa Gala večeri hotelijera bio je Miša Ćirić, dok su gosti imali priliku da uživaju u muzičkim numerama sestara Gobović i benda „Notre Dame“, kao i u pesmi „Objašnjenje“ Mike Antića koju je kazivao wellness ambasador Srbije i Crne Gore Peđa Filipović.
Tekst: Redakcija časopisa Turistički Svet
Autor fotografija: Goran Zlatković

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com