Tue07162024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zlatibor u znaku 125 godina organizovanog turizma

Zlatibor u znaku 125 godina organizovanog turizma

  • PDF

Turistička organizacija Zlatibor i ove godine učestvuje na toj najznačajnijoj turističkoj manifestaciji jugoistočne Evrope, jubilarnom 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. Februara, na kome će svim zainteresovanim posetiocima predstaviti celokupnu ponudu planine.

Kao jedan od turistički najrazvijenijih centara, ne samo u Srbiji već i u regionu, Zlatibor je navikao svoje stalne i potencijalne goste na veoma interesantne i raznovrsne sadržaje. U sklopu najave predstojeće letnje sezone, sve posetioce štanda Zlatibora očekuju zanimljivi noviteti i informacije o sadržajima kojima će „zlatna planina“ i dalje držati svoje mesto u vrhu turizma Srbije.
U godini kada Zlatibor obeležava značajan jubilej, 125 godina organizovanog turizma, sve na planini biće u znaku kvalitetnog odmora, raznolike ponude i atraktivnih sadržaja. U okviru štanda Zlatibora svoju ponudu predstaviće brojni hotelijeri i turističke agencije, tako da će posetioci imati priliku da se detaljno informišu o cenama, popustima i promo-paketima koje je turistička privreda pripremila za predstojeći period. Štand novootvorenog Dino parka biće zanimljiv najmlađim posetiocima, a jedan od najvećih projekata Zlatibora, buduća „Gold gondola“, takođe će biti interesantno prikazan.
Trudeći se da za goste i posetioce uvek pripremi nešto novo, Turistička organizacija Zlatibor organizuje koktel dan na svom štandu. To koktel druženje planirano je za petak 23. februar sa početkom u 13.00 časova. Gosti na štandu biće članovi Udruženja somelijera Zlatiborskog okruga, koji će za sve goste, medije i druge posetioce pripremati koktele od voćnih likera, karakterističnih za zlatiborski kraj.
Na ovogodišnjem sajmu turizma zlatiborski ''Pokretni žbun'' predstaviće lekovito bilje i propagirati zdravlje koje se može rukom ubrati sa livada Zlatibora.
Turistička organizacija Zlatibor na ovom sajmu nastupa u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, u hali četiri Beogradskog sajma.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com