Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Serbian Adventures.com prezentacija jedinstvene online platforme za rezervaciju izleta #SVE5 LIVE

Serbian Adventures.com prezentacija jedinstvene online platforme za rezervaciju izleta #SVE5 LIVE

  • PDF

LIVE prezentacija jedinstvene online platforme za rezervaciju izleta Serbian Adventures.com održana je u petak, 23. februara, u Maloj konferencijskoj sali (Hala 4 Beogradskog sajma), u toku 40. jubilarnog Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Pored rezervisanja izleta, platforma prva ovakve vrste u Srbiji, nudi i mogućnost online davanja ocena i komentara nakon izleta.

Povodom Beogradskog sajma turizma Serbian Adventures tim je za sve rezervacije i uplate do kraja meseca odobrio popust od 10%, dok se tokom cele godine na platformi nalazi veliki broj specijalnih popusta i last minute ponuda i redovna akcija 10+1, kojom se odobrava jedan gratis na grupu od 10 punoplatežnih putnika.
- Nadamo se da ćemo u narednom periodu ostvariti dugoročnu saradnju i na taj način doprineti realizaciji ciljeva Serbian Adventures tima da kroz objedinjavanje ponude tura za celu Srbiju i uz lak proces rezervisanja: osnažujemo lokalne organizatora programa i pružalaca turističkih usluga, povećamo broj turista na destinacijama i doprinesemo njihovom dužem zadržavanju, popularišemo Srbiju kao atraktivnu turističku destinacije, kako domaćim, tako i inostranim turistima - izjavila uje marketing menadžer SerbianAdventures.com, Jelena Plavka.
Realizacija ovog projekta je podržana od strane YUTA-e i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Zašto Serbian Adventures.com:
Serbian Adventures.com je jedinstvena online platforma za rezervaciju tura i izleta po celoj Srbiji i na njemu se za sada nalazi više od 200 različitih tura - razgledanja, jednodnevnih izleta ili višednevnih tura po celoj Srbiji. Ukupno je uključeno 198 destinacija, računajući i one koje su samo usputne stanice na maršuti. Na novoj verziji postoji više različitih parametara za pretragu, tako da se sada mogu pretraživati ture na osnovu dužine trajanja, po tipu ture (razgledanje, tura ili privatna tura), kao i na osnovu 30 različitih tema. Organizatori tura su više od 30 različitih agencija, udruženja, turističkih organizacija, turističkih vodiča i drugih fizičkih lica. Sistem funkcioniše 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Sve ture koje su vidljive na sajtu imaju definisane datume polazaka.
Kada klijent izabere turu koju želi, popunjava formular za rezervaciju i ona se automatski prosleđuje organizatoru a klijent dobija momentalnu potvrdu rezervacije. Unapređena verzija ima nove jedinstvene mogućnosti, između ostalog prva u Srbiji nudi mogućnost davanja ocena i komentara nakon izleta.
Cilj Serbian Adventures projekta je razvoj receptivnog turizma i popularizacija Srbije kroz promociju izleta ka svim atraktivnim turističkim destinacijama u Srbiji. Rezervisanje preko ove platforme je besplatno, a besplatno je i predstavljanje programa od strane organizatora.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com