Mon06052023

Poslednja izmena:11:05:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zapažen nastup Turističke organizacije Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

Zapažen nastup Turističke organizacije Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa svojim brojnim partnerima i suizlagačima tradicionalno je učestvovala u Beogradu na 40. Međunarodnom sajmu turizma, koji je održan u periodu od 22. - 25. februara.

U hali 4 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru od 400 m2 tokom četiri dana trajanja ove najveće turističke sajamske manifestacije u jugoistočnoj Evropi, predstavile su se turističke organizacije iz Subotice, Bele Crkve, Kovina, Temerina, Sremske Mitrovice, Pećinaca, Rume, Inđije, Stare Pazove, Sremskih Karlovca, Šida, Beočina, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Bača, Bačke Palanke, Kovačice, Sečnja, Nove Crnje, Plandišta, Vrbasa, Odžaka, Titela, Malog Iđoša, Sente, Bačke Topole, Kanjiže, Bečeja, Apatina, Sombora, Kikinde kao i Banja Kanjiža, turistička agencija Market tours, organizacija ’’Srbija za mlade’’ i brojni drugi turistički subjekti.
Štand Turističke organizacija Vojvodine ove godine je bio u potpuno novom vizuelnom izdanju, opremljen led ekranom i binom za prezentacije, te je tokom 4 sajamska dana bio stecište brojnih i raznovrsnih programa i promocija od kojih je centralno mesto zauzela promocija najnovijeg izdanja magazina Hello Travel, posvećenom Vojvodini. Na ovom događaju, kom su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz sveta turizma i privrede, govorili su Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i vlasnik magazina Hello Travel Robert Čoban.
Osim predstavljanja klasične turističke ponude Vojvodine - salaši, čarde, vinski podrumi, aktivni odmor, kratki odmor, vinski, gastronomski turizam, ciklo i kamperski tuirizam, naglasak ovogodišnjeg nastupa bio je na pokušaju da se što veći broj potecijalnih turista privuče da deo letnje sezone provede u Vojvodini, pa su programi turističkih organizacija bili fokusirani na ’’Leto u Vojvodini’’. Takođe, posetioci sajma mogli su da preuzmu najnoviju mobilnu aplikaciju Turističke organizacije Vojvodine, koja predstavlja potpunu novinu u ukupnoj prezentaciji turističkih atrakcija Vojvodine prilagođenu novom dobu i savremenim tehnologijama

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com