Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PMF info: Budi student 1 dan, Geo vikend i Geoolimpijada, Hemijski vikend...

PMF info: Budi student 1 dan, Geo vikend i Geoolimpijada, Hemijski vikend...

  • PDF

Akciju “Budi student 1 dan”, Prirodno-matematičku fakultet u Novom Sadu već tradicionalno organizuje za sve učenike završnih godina, a sa željom da srednjoškolcima pruži što više informacija o akademskom životu. Studenti i profesori sa PMF-a će prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom...

Akcija traje od 19. do 23. marta, 2018. godine, prijave su do 15. marta. Sve potrebne informacije ćete pronaći na našem sajtu ili zvaničnoj FB grupi. Možete se prijaviti i on line, a sve dodatne informacije ćete pronaći sajtu ili Facebook stranici Prirodno-matematičkog fakulteta.
“Budi student 1 dan” jednom godišnje i do sada je preko 600 srednjoškolaca BILO STUDENT 1 DAN. Budući studenti sa oduševljenjem prihvataju ovakve akcije s obzirom na neformalnu atmosferu u kojoj mogu saznati sve ono što ih zanima, a tiče se njihovog budućeg, akademskog života.
Na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo, u subotu, 3. marta, održava se, takođe već tradicionalni Geo vikend "Istražuj, putuj i uživaj", koji uključuje niz interesantnih predavanja kroz naučno-popularni prikaz svih smerova. Detalje ćete pronaći na linku: http://www.dgt.uns.ac.rs/news.php?extend.9662.
Takođe u subotu, 3. MARTA, od 10h, na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, počinju BESPLATNE PRIPREME iz hemije. Prethodna najava nije potrebna, a sve informacije o rasporedu i temama, možete videti na: http://www.dh.uns.ac.rs/newversion/nastava/pdf/PROGRAM%20PRIPREMNE%20NASTAVE%202018..pdf
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com