Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI MujEn Lux Kopaonik se predstavio na Sajmu turizma u Beogradu

MujEn Lux Kopaonik se predstavio na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

Aparth hotel MujEn Lux sa Kopaonika tradicionalno je uzeo ućešće na ovogodišnjem, 40. po redu Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, održanom pod sloganom "Odmor te čeka".

U hali 4 Beogradskog sajma, štandovi Turističke organizacije Novog Pazara i MujEn Lux-a bili su otvoreni za sve koji su želeli da se upoznaju sa interesantnim i različitim ponudama. Kao i prethodnih godina, najveće interesovanje je bilo za porodičnim aranžmanima, spa vikendima i romantičnim paketima za dvoje koje je pratio i sajamski popust i do 50%.
Uz bogatu turističku ponudu, posetioci sajma su na štandu TO Novi Pazar i MujEn Lux-auživali i u raznim delikatesima, kulturi i nadaleko čuvenom gostoprimstvu ovih krajeva.
Body art asocijacija Srbije, dugogodišnji saradnik MujEn Lux-a i ove godine se pobrinuo da promoteri hotela dobiju originalan izgled i dodatno budu zapaženi na sajmu.
Dodatno interesovanje izazvala je i nagradna igra u kojoj su učestvovali svi posetioci sajma koji su na štandu popunili anketu. Specijalni gost, voditelj i autor emisije AmiG show televizije Pink, Ognjen Amidžić, trećeg dana sajma izvukao je srećnog dobitnika nagradnog vaučera. Alen Rovčanin će sa svojom porodicom provesti 7 dana u MujEn Lux apartmanima na Kopaoniku uživajući u wellness&spa sadržajima hotela.
Ekipa MujEn Lux-a i TO Novi Pazar se i ovom prilikom zahvaljuje svima koji su posetili njihove štandove i pokazali interesovanje za njihove ponude, kao i budućim saradnicima na inicijativi za poslovnu saradnju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com