Sun07252021

Poslednja izmena:10:19:07 AM

Back KULTURA LIČNOSTI Olga Danilović nominovana za nagradu Hrabro srce

Olga Danilović nominovana za nagradu Hrabro srce

  • PDF

NIS Fed kup reprezentativka Srbije, naša najbolja mlada teniserka i velika zvezda u usponu 17-godišnja Olga Danilović, nominovana je od strane ITF-a za nagradu „Hrabro srce“ koje dodeljuje Međunarodna teniska Federacija za požrtvovanost i rezultate u Fed kup takmičenju.

Danilovićeva je boje Srbije u Fed kupu ove godine branila u februaru, u takmičenju Prve grupe Evro-afričke zone koje je održano u Talinu (Estonija). Mlada zvezda srpskog tenisa je tada zabeležila tri pobede u singlu, savladavši i 15. teniserku sveta Letonku Anastasiju Sevastovu.
Pored naše Olge za nagradu Fed kup Heart Award Evro - Afričke Zone I nominovane su Britanka Džoana Konta i Letonka Jelena Ostapenko. Glasanje počinje 23. marta na FedCup.com i trajaće do 29. marta 2018.
Fed kup Heart Award do sada su od teniserki iz Srbije osvajale Jelena Janković (dva puta) i jednom Bojana Jovanovski, a među nominovanim bila je i Ivana Jorović.
Više informacija možete da saznate na sajtovima:
http://www.teniskisavez.com/vesti/olga-danilovic-nominovana-za-nagradu-bdquohrabro-srceldquo-/ i https://www.fedcup.com/en/news/282156.aspx
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com