Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI Bezbednost za sve - u MujEn Lux-u na Kopaoniku

Bezbednost za sve - u MujEn Lux-u na Kopaoniku

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, u terminu od 19.-22.03.2018. godine u apart hotelu MujEn Lux na Kopaoniku održan je četvrti po redu stručni seminar pod nazivom ‘’BEZBEDNOST ZA SVE’’, u ogranizaciji Asocijacije studenata Fakulteta bezbednosti.

Primarni cilj održavanja seminara jeste podizanje bezbednosne kulture, teorijsko i praktično osposobljavanje studenata kao i ostvarivanje saradnje između visokoškolskih institucija. Priprema budućih stručnjaka u oblasti bezbednosti i osposobljavanje studenata za dalji razvoj i promociju bezbednosne kulture, podržali su brojni predavači, eminentni stručnjaci iz oblasti bezbednosti sa dugogodišnjim stažom koji su polaznicima seminara preneli svoja iskustva, predočili problem u praksi i na taj način upotpunili njihova teorijska znanja.
Slobodno vreme između predavanja, polaznici seminara su iskoristili za uživanje na planinskom vazduhu i obilazak najatraktivnije turističke destinacije Srbije, kao i u brojnim sadržajima wellness&spa hotela MujEn Lux i degustaciji nacionalnih i internacionalnih specijaliteta restorana.
Domaćini su se i ovim putem zahvalili predstavnicima ASFBB-a kao i učesnicima iz Beograda, Niša, Novog Sada, Kragujevca, Banja Luke, Crne Gore i Makedonije, na ukazanom poverenju i izvanrednoj saradnji.

Tekst i fotografije: Jasmina Pavlović, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com