Sat08082020

Poslednja izmena:10:31:27 AM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Četvrti Sajam za penzionere na Novosadskom sajmu

Četvrti Sajam za penzionere na Novosadskom sajmu

  • PDF

Sajam za penzionere, biće održan 30. i 31. marta 2018. godine, u Auli Novosadskog sajma. Za posetioce ulaz će biti besplatan.
Pod sloganom „Za bezbrižnu starost“ u potpunosti će biti posvećen najstarijim sugrađanima. Oni će na Sajmu moći da provere zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i poklon igrama, osvoje vredne nagrade i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune slobodno vreme i zaborave usamljenost.

Na Sajmu će biti prisutni predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.
Posetioci će oba dana, u petak i subotu, od 10 do 18 časova, moći da uživaju u veoma raznovrsnoj ponudi i bogatom programu koji ih očekuje na bini u Auli Novosadskog sajma. Na štandovima izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.
Cilj manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže i dodatno socijalno angažuju učešćem u radionicama, koncertima, poklon igrama. Sajam je prilika i da na jednom mestu steknu uvid u usluge, kao i da probaju proizvode namenjene njima.
Sve penzionere očekuje odlična zabava, mnogo iznenađenja i različite aktivnosti koje će obeležiti IV Sajam za penzionere.
Preventivni centar Doma zdravlja Novi Sad će takođe biti na Sajmu za penzionere. Organizovaće besplatnu kontrolu šećera u krvi, merenje visine krvnog pritiska, a lekari će posetiocima izračunavati i indeks telesne mase. Iako je Sajam namenjen penzionerima, svi posetioci će moći da urade besplate kontrole.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar