Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA MUZIKA Techno kraljica Nicole Moudaber na R:EVOL:UTION festivalu

Techno kraljica Nicole Moudaber na R:EVOL:UTION festivalu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Nakon senzacionalnih nastupa na EXIT Dance Areni nigerijsko-libanska zvezda, boginja klubova sa Ibice i londonska producentkinja Nicole Moudaber će premijerno nastupiti u Temišvaru na R:EVOL:UTION Festivalu.

Veličana od strane BBC-a, New York Times-a i čuvenog magazina Bilbord, producentska i DJ karijera Nicole Moudaber dostiže vrhunac osvajajući dve nagrade na International Dance Music Awards. Tokom 2015. godine njena saradnja sa Skin iz benda Skunk Anansie, koji su predvodili line up R:EVOL:UTION festivala 2016. godine, EP „Breed“ je bio nominovan za prestižnu Gremi nagradu.
Poput njene karijere i njeno srce je veliko. Nicole Moudaber je jedan od važnijih članova njujorškog Lower Eastside Girls Club, koji pomaže hendikepiranim ženama koje žele da prate svoju strast za muzikom.
Deo ekipe Vatos Locos, resident bukureštanskog Kristal kluba i čuvenog Sunwaves festivala, Mahony se pridružuje ovogodišnjem R:EVOL:UTION lajnapu. Nakon nastupa na legendarnim BPM festivalu u Meksiku i Off Sonar u Barseloni, Mahony je imao izuzetno uspešnu Južnoameričku turneju sa prošlogodišnjim hedlajnerom Dubfire-om.
Mahnoy BPM festival set
Pored Nicole i Mahony-a lajnapu se pridružuju i mlade snage u usponu, Dušan Nikolić & Runy, članovi organizacija etikete i serijala žurki Public P i CMOK. Osim R:EVOL:UTION festivala Dušan Nikolić & Runy će nastupiti i na ovogodišnjem EXIT festivalu na Dance Areni.
Nicole Moudaber, Mahony, Dušan Nikolić & Runy i ABC kolektiv će nastupiti na ovogdišnjem R:EVOL:UTION festivalu koji će biti održan od 31. maja do 2. juna u Temišvaru, na svega 150 km od Novog Sada i Beograda, sa dosada objavljenim izvođačima Electric Apex bine - Raresh, Barac b2b Gescu, Ion Ludwig live, Atipic live, Robert Apeteri, VLF i mnogim drugima, dok su nastupe na R:EVOL:UTION festivalu potvrdile i velike zvezde svetske muzičke scene kao što su Gogol Bordello, Dub Fx, Wilkinson, Filatov&Karas, 1000 Mods i mnogi drugi.
Festivalska ulaznica dostupna je po ceni od 4500 dinara, dok je cena sa kampom dostupna za svega 4990 dinara na svim Gigstix prodajnim mestima i sajtu www.gigstix.com.

Jelena Galetin Žakić, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com