Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turizam Vojvodine predstavljen na Sajmu u Nišu

Turizam Vojvodine predstavljen na Sajmu u Nišu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa suizlagačima, turističkim organizacijama Bačke Palanke, Zrenjanina, Bele Crkve, Vršca, Vrbasa, Novog Sada, Pančeva, Novog Bečeja, Bača, Žablja, Apatina, predstavnicima opština Plandište i Titel i klasterom ’’Deliblatska peščara’’ predstavljena je u Nišu na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora održanom od 29.-31. marta 2018. godine.

Celokupna turistička ponuda AP Vojvodine predstavljena je na samostalnom izlagačkom štandu u niškoj hali Čair, a posetioci su mogli da se upoznaju sa najatraktivnijim destinacijama na kojima će moći da provedu predstojeće uskršnje praznike kao i deo letnjeg godišnjeg odmora.
Pored aktivnog odmora kao teme sajma, ove godine akcenat je bio i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača na FOOD COURT-u, štandu posebno namenjenom za prezentaciju i degustaciju gastro specijaliteta i pića, što je bila odlična prilika da se posetiocima prezentuje turistička destinacija i na ovaj način.
Turistička organizacija opštine Apatin je drugog dana sajma priredila kuvanje i degustaciju ribljeg paprikaša što je izazvalo veliku pažnju i interes publike i kolega.
Turistička organizacija Niš organizivola je niz pratećih aktivnosti sajma: jednodnevnu Konferenciju o avanturizmu, kao vid promocije kulturnog nasleđa, kao i prezentacije posebnih programa koji su se tradicionalno održali u konferencijskoj sali.
Međunarodni sajam turizma u Nišu je postao nezaobilazni deo planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu, i kao takav je i ove godine bio idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com