Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE TOPSRBIJI priznanje Ambasador dobre usluge, pa novi broj revije

TOPSRBIJI priznanje Ambasador dobre usluge, pa novi broj revije

  • PDF

Prestižno priznanje „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu, u kategoriji „Medijski partner hotelsko-turističke indrustrije“, koje dodeljuje redakcijski tim časopisa „Turistički Svet“, svojevrsni medijski brend za oblast savremenog hotelijerstva & turizma, predvođen osnivačem i direktorom, gospođom Ljiljanom Rebronjom, pripalo je TOPSRBIJI. Nije to ni prvo ni jedino priznanje za ono što TOPSRBIJA radi, ali je sigurno, jedno od najdražih jer dolazi od potvrđenih autoriteta, koji vladaju turističkom scenom Srbije godinama. Ovo priznanja su potvrda dosadašnjem radu, ali istovremeno i obaveza i dodatni impuls da se u tom pravcu nastavi, govori o pozitivnim primerima, pojedincima, grupama i događajama, nedovoljno zapaženim, delimično propraćenim, vrednim afirmacije.

Mnogi smatraju – zasluženo. Jer, za minulih pet godina objavili smo ni manje ni više nego 1020 stranica revije i dodali novim brojem novih 68. Svakog meseca za minulih 9 godina od osnivanja sopstvenog sajta, objavljujemo 100-120 tekstova na portalu www.topsrbija.com i Facebook stranici www.facebook.com/topsrbija, godišnje više od 1.000, a broj fotografija sa različtih događaja je odavno prešao 300.000, pa i ne brojimo više. Turistička privreda je segment ljudskog delanja koji ističe najveće i najznačajnije tekovine jednog kraja, jednog vremena, profil ljudi sposobnih da u svoj život i život drugih unesu nove vrednosti i podižu kvalitet. Stoga smo nastavili promociju naše lepe zemlje Srbije nesmanjenim tempom. Krajem marta, svetlost dana ugledao je broj 16. U ovom broju, revija TOPSRBIJA-NAJBOLJE IZ SRBIJE daje pregled zanimljivih dešavanja, predloge za posetu gradovovima i krajevima širom naše zemlje, priliku da se upoznate sa ljudima neobičnih interesovanja i zanimanja, i široj javnosti otkriva jedan novi, izuzetno perspektivan vid turizma - Gljivarski turizam.
Predstavljanjem Gljivarsko-mikološkog saveza Srbije, gljivarskih društava, njenih članica, izbabranim pričama o pravcima njihovog razvoja, želimo da ukažemo na još jedno ogromno bogatstvo naše zemlje, koje na smislen i kontrolisan način treba eksploatisati. Interesantan je podatak da se gljive, među prvim živim organizmima koji su se pojavili na našoj planeti, u Srbiji konzumiraju manje nego i u jednoj drugoj evropskoj zemlji, a da su trovanja daleko češća. I ovoga puta TOPSRBIJA vas vodi na jedno lepo putovanje, koje možete doživeti ukoliko posetite naš sajt www.topsrbija.com.
Uživajte!

Mihailo Berček, glavni i odgovorni urednik revije TOPSRBIJA - NAJBOLJE IZ SRBIJE
Urednik: Elizabeta Berček
Dizajn i tehničko uređenje: Zoltan Rešnjak
Fotografije: Mihailo Berček, Martin Candir, Nikola Stojanović, Aleksandar Putnik, Stevan Baluban...
Administrator sajta: Marko Dobranić
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com