Sat06032023

Poslednja izmena:11:05:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE NS Sajam ribolova i opreme za profesionalce i amatere

NS Sajam ribolova i opreme za profesionalce i amatere

  • PDF

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi, na Novosadskom sajmu biće održan od četvrtka, 19. do nedelje, 22. aprila.
Nastupiće izlagači iz Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Pored distributera i zastupnika, među onima koji će se predstaviti tokom četiri dana su i sportski ribolovni savezi podunavskih zemalja, Pokret gorana Sremske Mitrovice, Specijalni rezervat prirode Zasavica, JP Vojvodinašume...

Priredba posvećena ribolovcima profesionalcima, ali i amaterima, kao i svim ljubiteljima boravka u prirodi, donosi pribor i opremu za ribolov, konfekciju i obuću, vazdušne puške, lovačke lampe, plovila, vanbrodske motore, opremu za biciklizam, bicikla... Biće tu i akvarijuma sa šaranima i crvenperkama i informacija o ribolovnom turizmu.
Na bini u Hali 1, planirane su edukacije i predavanja o aktuelnim temama, tribine, prezentacije, kojih će biti i u bazenu postavljenom u istom prostoru. Prvi dan Sajma obeležiće i Izložba ribolovačkih noviteta vodećih distributera i zastupnika.
Novosadski sajam će za posetioce organizovati i atraktivne prateće sadržaje na streličarskom i poligonu za biciklizam i Poklon-igru.
Porodični dan je u petak, 20. aprila. Tada cela porodica sa decom do 16 godina, bez obzira na to koliko ih ima, Sajam može da poseti uz jednu kupljenu ulaznicu koja košta 200 dinara. U organizovanim posetama, za grupe veće od 5 ljudi, cena ulaznice je 150 dinara po osobi.
Za Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi, ulaz u Halu 1 će biti organizovan iz Hajduk Veljkove ulice.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com