Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Pripreme za predstojeći Gastro festival u Ljuboviji 12. maja

Pripreme za predstojeći Gastro festival u Ljuboviji 12. maja

  • PDF

Pripreme za predstojeći, jedanaesti po redu, Gastro festival koji se tradicionalno održava druge subote maja, a ove godine je to 12. maj, u punom su jeku. Manifestacija obuhvata nadmetanje u pripremi riblje čorbe, etno trpeze, moderne kuhinje, pekarstvu, poslastičarstvu i karvingu(rezbarenje na voću i povrću). Takmičenje prati bogat kulturno-zabavni program.Sudije koje ocenjuju takmičare su proslavljena imena u našem kulinarstvu - Jordan Nastanović i Milorad Aćimović.

Direktorica Turističke organizacije Ljubovija, Slađana Grujičić, kaže da će grad 12. maja biti biti prestonica izuzetnih kulinarskih specijaliteta.
- Želimo da predstavimo jela koja pripremamo gostima koji nam dolaze na odmor, ali isto tako dajemo priliku ekipama iz cele Srbije i šire da dođu kod nas i predstave nam specijalitete svog kraja - najavljuje Slađana.
Atmosfera na Gastro festivalu svake godine je vesela, a dobar provod je zagarantovan. Stoga organizatori pozivaju sve ljude vedrog duha, dobre volje i želje da pripremaju kulinarske specijalitete da se prijave za učešće na Gastro festu. Prijavni listovi, propozicije i poziv za učešće se mogu preuzeti na sajtu www.tolj.rs ili lično u prostorijama Turističke organizacije Ljubovija.
Rok za prijavu ekipa je 5. maj 2018. godine..
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com