Mon04222024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM BANJE Menadžment Merkura na Međunarodnom sajmu u Dubaiju

Menadžment Merkura na Međunarodnom sajmu u Dubaiju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Inovacija, inspiracija i redefinisanje turističke industrije – glavni su ciljevi ATM sajma
Menadžment zdravstvenog i spa centra Merkur, na čelu sa direktorom dr sci med Dejanom Stanojevićem, u službenoj je poseti Dubaiju gde u okviru Međunarodnog sajma turizma Arabian Travel Market (ATM) predstavljaju potencijale Srbije, Vrnjačke Banje i Merkura.

Menadžmenta Merkura u sastavu dr sci med Dejan Stanojević , dr Nada Lazarević-Pejović, Jasmina Vešković, Jasmina Miletić i Andrijana Dragić održao je veliki broj sastanaka sa turističkim agencijama i turoperaterima koji su vrlo zainteresovani za otkrivanje novih tržišta i destinacija. Prirodni faktor i bogatstvo Vrnjačke Banje istaklo se kao značajna referenca destinacije za turoeratere pre svega iz UAE, Maroka, Indije i Iraka.
Tretman dijabetesa koji se u Merkuru sprovodi pokazao se velika atraktivnost Merkurove ponude, uzimajući u obzir činjenicu da u zemljama bliskog istoka oko 38,7 miliona odraslih boluje od dijabetesa, po evidenciji iz 2017. godine.
Sa hotelijerima iz Dubaija održano je nekoliko prezentacija i razgovora o navikama gostiju sa podneblja Bliskog istoka, kako bi se u budućnosti adekvatno odgovorilo njihovim standardima vezanim za putovanja.
Menadžmenta Merkura u okvru Arabian Travel Market-a u Dubaiju održao je veliki broj sastanaka sa turističkim agencijama i turoperaterima koji su vrlo zainteresovani za otkrivanje novih tržišta i destinacija. Prirodni faktor i bogatstvo Vrnjačke Banje istaklo se kao značajna referenca destinacije za turoeratere pre svega iz UAE, Maroka, Indije i Iraka.
Prvi kontakti ostvareni na ovom sajmu biće nastavljeni u dogovorenoj dinamici u budućem periodu, sa ciljem uključivanja u itinerere turoperatera Bliskog istoka kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora. Deo atmosfere sa štanda TO Srbija imaćete priliku da pogledate tokom predstojećeg vikenda u emisiji Žikina šarenica čija je ekipa bila prisutna na licu mesta.
Arabian Travel Market (ATM) je vodeći svetski događaj za turističku industriju i putovanja na Bliskom istoku u posljednjih 25 godina. Ovaj sajam tokom četiri dana poseti više od 39.000 ljudi od velikog je značaja za međunarodna putovanja. Kao turistički događaj ATM otvara izuzetne mogućnosti - obzirom na preko 2.800 izlagača iz 86 zemalja, i činjenicu da generiše više od 2,5 milijardi dolara za poslove u turističkoj industriji.

Bojana Beljić, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com