Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Magelan Agencija br. 1 za putovanja po Srbiji

Magelan Agencija br. 1 za putovanja po Srbiji

  • PDF

Turistička agencija „Magelan“ iz Novog Sada je svojoj kolekciji priznanja dodala još jedno: Priznanje za najbolju receptivnu agenciju u izboru 99 najboljih koje je organizovala produkcija i tv emisija "Srbija koju volim" zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, TO Srbije, TO Vojvodine, TO Beograda, Visokom turističkom školom strukovnih studija iz Beograda, PMF Univerziteta u Novom Sadu - Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Fakultetom za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke banje (Univerzitet u Kragujevcu), Poslovnim udruženjem hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES), Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija (JUTA).

TA „Magelan“ je jesenas takođe nagrađena sa dva priznanja: Nagrada Novosadskog sajma za doprinos razvoju receptivnog turizma i platinastim priznanjem u okviru projekta "Ocena kvaliteta tursitičke ponude Grada Beograda" koju su zajednički organizovali i sproveli Sekretarijat za privredu Grada Beograda, Privredna komora Beograda, Turistička organizacija Beograda, poslovno udruženje YUTA i HORES i Univerzitet Singidunum.
U prošloj godini TA je realizovala polaske za 87 inostranih grupa i 120 redovnih i privatnih tura na kojima su bili i domaći i strani turisti. Sa ovim brojem polazaka „Magelan“ je agencija sa najviše realizovanih tura po Srbiji. Takođe je i agencija sa najviše realizovanih polazaka za redovne ture. Za dve ture: Đerdap sa krstarenjem (subotom) i Smederevo, Viminacium i Srebrno jezero (nedeljom) koje su za ovu godinu najavili, već realizuju polaske svakog vikenda. Veliki deo tih polazaka je i iz Novog Sada.
Svih ovih godina TA koristi moderne tehnologije u svom poslovanju i razvija platformu za online rezervisanje izleta (www.SerbianAdventures.com) koji nije samo njima na raspolaganju već i svim drugim receptivnim agencijama sa kojima dele svoja znanja i iskustva. Cilj je da se na ovom sajtu nađu ponude svih turističkih destinacija u Srbiji i iz svih gradova u Srbiji kao i da se preko istog ostvari što veći broj rezervacija. Upravo usavršavajući ovaj sistem i primenjujući najnovije trendove u promociji i oglašavanju, Magelan je i postigao ovo značajne rezultate.
Biljana Marčeta, vlasnica Agencije, kaže da je za ovu godinu cilj da se nastavi sa još nekoliko novih tura (sa posebnim akcentom na polaske iz Novog Sada), a od maja i jednim novim vozilom u sopstvenom voznom parku (Opel Vivara sa 8 sedišta pored postojećih vozila od 5, 7, 15, 20 i 30 sedišta). Novost je i nova poslovnica u Novom Sadu, Nikole Pašića 16, u kojoj će pored prodaje aranžmana biti i mala suvenirnica.
- Da nema mene i brata u firmi, zajedno sa kolegom Stevom (kojem smo prošle godine obežili 20 godina rada u Magelanu), prosek godina naše ekipe bi bio oko 30! Devojke u odnosu na momke vode sa 9:3 :) :) :). Hvala žiriju koji nas je izabrao. Hvala mom timu i saradnicima, i svima vama koji ste sve ove godine sa nama. Posebno hvala internetu, Viberu, Skype-u i Dropbox-u, bez kojih ja ne bih mogla raditi i upravljati firmom sa ove udaljenosti. :) Hvala i Air Serbia na posebnom tretmanu za skoro svaki moj/naš dolazak u Srbiju. :) :) - izjavila je Biljana Marčeta, naglasivši da joj je i pored svih ovih priznanja, najvrednije dobila prošle godine, kada je postala majka.
Kontakt: www.magelantravel.rs, www.incoming.magelantravel.rs
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com