Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back KULTURA IZLOŽBE Showroom Serbia Fashion Weeka sve popularniji segment Srpske nedelje mode

Showroom Serbia Fashion Weeka sve popularniji segment Srpske nedelje mode

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

Tokom proteklog, jubilarnog izdanja Serbia Fashion Weeka, više od 30 000 ljudi posetilo je revije dizajnera iz preko 30 zemalja sveta, ali i Showroom koji je predstavio umetnike iz Srbije, regiona i Evrope.

Showroom, kao omiljeno mesto modnih sladokusaca ove godine bio je veoma posećen, a posetioci Serbia Fashion Weeka imali su priliku da pogledaju izložene stvari, probaju ih i naravno kupe prelepe dizajnerske umetnine među kojima su bili odeća, nakit, modni dodaci i obuća.
Showroom je privilegovano izložbeno mesto za dizajnere koji prikazuju svoju kolekciju na Serbia Fashion Week pisti, kreatore modnih dodataka i dizajnere kapsularnih kolekcija koje se ne prezentuju na pisti, te imaju priliku da predstave svoju kolekciju novinarima, kupcima, blogerima i stilistima.
Ovogodišnji Showroom krasile su kreacije Cristonati Couture, Gorane Rochelle, Demari, Lutkart, Marije Đorđević, Marka Popova, Rhino, brenda Highness by Dragana Đorđević, Bratscher, Jovanke Radovanović, Spes line, Arrow, Sanja V design, Leather Jada, Vault, kao i concept store-a No Sugar i Superiority.
Za styling se pobrinuo Bogdan Paskaš, menadžer Showrooma, a autor fotografija je Vladimir Veličković.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com