Tue06182024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Nove garantovane ture razgledanja grada u organizaciji TO Novog Sada

Nove garantovane ture razgledanja grada u organizaciji TO Novog Sada

  • PDF

Turistička organizacija Grada Novog Sada, otpočela je svoju letnju kampanju prethodnog meseca, kada je između ostalog pokrenula garantovane ture obilaska Novog Sada za individualce.

Prema informacijama koje smo dobili od turista i sugrađana koji su bili na ovim turama obilaska, možemo se pohvaliti da su ture ocenjene kao odlična mogućnost za upoznavanje Grada Novog Sada i da je interesovanje za sve tri ture podjednako veliko.
TONS nastavlja sa promotivnim turama (Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad iz ženskog ugla i Novi Sad iz jevrejskog ugla) i u junu mesecu. Pozivamo sugrađane i turiste da se prijave za svoju junsku turu na zvaničnoj web stranici TONSa: http://novisad.travel/booking-tura/.
Pored ovih tura, u ponudi su još brojne garantovane ture razgledanja po simboličnoj ceni od 500,00 dinara.
Udruženje turističkih vodiča Novog Sada pripremili su dve ture sa garantovanim polascima: Pešačka tura kroz staro jezgro Novog Sada i Petrovaradinska tvrđava s obilaskom Podgrađa.
Ture traju oko 1h, a više informacija može se pronaći na zvaničnoj stranici TONSa, gde se može naći informacija o delovima grada koji se obilaze tokom ture, o bukiranju, ceni i mestu polaska http://novisad.travel/booking-tura/ .
Color Media Communications i Putokaz 021 pripremili su nekoliko vrlo originlanih tura pod nazivom: Stare kafane Novog Sada; Krug kroz istoriju Novog Sada - biciklistička tura; Bela Rusija u Novom Sadu; Crkve i hramovi Novog Sada; Rodonačelnici Novog Sada; Tajne Podgrađa i Petrovaradinske tvrđave i još nekoliko vrlo zanimljivih tura.
Svaka tura traje oko 70 minuta, a više informacija o ovim turama može se naći na TONS zvaničnoj web stranici http://novisad.travel/booking-tura/.
Doživite Novi Sad, ovog leta sve je zanimljivije.
Očekujemo Vas!

Tihana Putin, PR TONS
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com