Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Saradnja Privredne komore Vojvodine sa Naučnim institutom za prehrambene tehnologije

Saradnja Privredne komore Vojvodine sa Naučnim institutom za prehrambene tehnologije

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević i direktorica Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, dr Olivera Đuragić, potpisali su u petak, 08. juna 2018. godine, u PKV Memorandum o saradnji u cilju dugoročne podrške već postojećoj saradnji između potpisnica i produbljivanju odnosa između nauke i privrede.

Ovim sporazumom, podsticaće se svi oblici poslovno-tehničke saradnje, učešće na skupovima koji se odnose na internacionalizaciju i zajednička promociju potpisnica, kao i organizovanje privrednih manifestacija, konferencija, bilateralnih susreta, nastupa na sajamskim manifestacijama i specijalizovanim izložbama koje će omogućiti uspostavljanje direktnih poslovnih kontakata.
Potpisnice će zajednički raditi na povezivanju stranih i domaćih kompanija, naučnih i razvojnih institucija iz oblasti prehrambene industrije, a takođe, učestvovaće i u pripremi i realizaciji projekta.
Nakon potpisivanja, predsednik Vučurević i dr Olivera Đuragić, zajedno sa saradnicima, održali su sastanak na kojem je definisan akcioni plan za naredni period, čijom realizacijom bi trebalo da se unapredi postojeća saradnja između nauke i privrede kod nas.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com