Sun04142024

Poslednja izmena:12:44:10 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE U PULI ODRŽANA MANIFESTACIJA DANI VOJVODINE U ISTRI

U PULI ODRŽANA MANIFESTACIJA DANI VOJVODINE U ISTRI

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Od 14. do 16. juna 2018. godine,u Puli su se, po prvi put su održali „Dani Vojvodine u Istri“. Ovaj događaj bio je deo promotivne kampanje Turističke organizacije Vojvodine u zemlji i regionu, koja za cilj ima pospešivanje razvoja turizma i razvoja saradnje turističke privrede u regionu.

U toku dva dana trajanja manifestacije, na nekoliko lokacija održano je više događaja, pa su se tako na Giardinima predstavile lokalne turističke organizacije sa svojom turističkom ponudom zajedno sa svojim privrednicima. Na trgu Portarata 14. juna u 21 čas održan je koncert različitih muzičkih pravaca. Nastupila je muzička grupa Vrelo i ansambl Panonija, gde su građani Pule uživali u tradicionalnim zvucima Vojvodine, ali na moderan i alternativan način. Takođe, u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine, održano je Vojvođansko veče u hotelu Pula, gde su svi zainteresovani mogli da degustiraju vino od fruškogorskih, subotičkih i vršačkih proizvođača.
Pored ovog dela koji je bio otvoren za publiku, za predstavnike medija je organizovana konferencija za medije u Privrednoj komori Istarske županije. Ceo događaj su ispratili mediji iz Istre - radio Maestral, Regional Express , TV Nova Pula, Glas Istre, Hina, RTV Vojvodine, kao i TOP Srbija iz Novog Sada.
Dobro došli u Vojvodinu!

Više fotografija možete da pogledate na: www.facebook.com/topsrbija

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com