Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Novi Sad za mlade

  • PDF

Predstavljanje trogodišnjeg projekta razvoja turističke ponude za mlade i brendiranja Novog Sada kao grada mladih kroz realizaciju programa OPENS 2019 i u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Grada Novog Sada (TONS), zakazano je za četvrtak, 21. juni u 11 časova u prostorijama Info centra TONS-a u Jevrejskoj 10.

Predstavnici OPENS-a i TONS-a, predstaviće projekat „Novi Sad za mlade“ koji „Srbija za mlade“ realizuje naredne tri godine, kao i Konkurs „Novi Sad za mlade“ na koji mogu svi zainteresovani da se prijave sa svojim idejama šta bi trebalo da se nađe u turističkoj ponudi za mlade Grada Novog Sada.
Cilj projekta je da se kreira i kontinuirano unapređuje ponuda omladinskog turizma Grada Novog Sada i brendira kao omladinska destinacija pod sloganom „Novi Sad - grad mladih“ i samim tim i povećanje broj mladih turista u Novom Sadu.
Jedan od bitnijih ciljeva projekta „Novi Sad za mlade“ je umrežavanje subjekata turističke privrede koji u svojoj ponudi imaju sadržaje atraktivne mladima, ali i unapređenje kapaciteta udruženja mladih i udruženja za mlade koji se bave omladinskim turizmom, kao i njihovih članova/ica.
Kao rezultat umreženosti će biti kreiran paket turističkih proizvoda pod zajedničkim nazivom „Novi Sad za mlade“, nakon čega sledi i izrada specijalizovane mape za mlade i brojne promotivne aktivnosti.
Tokom 2019. će biti obučeni specijalizovani vodiči za turistički proizvod „Novi Sad za mlade“. Programi će biti realizovani tokom cele 2019. i 2020. godine, uz konstantan rad na promociji i brendiranju Novog Sada kao grada mladih.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com