Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM HOTELI Green Town Apartmani u Somboru

Green Town Apartmani u Somboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Green Town Apartmani predstavljaju ogranak Bowling centra Bowling stones doo Sombor koji od 2009. godine Somborcima i gostima iz Srbije i sveta nudi vrhunsku zabavu, sport i rekreaciju za sve generacije na jednom mestu.
Sada pored igranja bowling-a, bilijara, stonog fudbala, x-boxa, odličnog longe bara i divne terase
Bowling stones doo nudi i vrhunski smeštaj i prenoćište.

U srcu Sombora, zelenog grada na adresi Trg republike 1, u potpunosti je renoviran deo nekadašnjeg hotela u savremene, prirodi prilagođene apartmane.
U okviru budućeg modernog hotela apartmanskog tipa sa spa centrom u pripremi, sada je otvoreno pet luksuznih apartmana.
Apartmani su uklopljeni u postojeću arhitekturu u duhu Somborskog zelenila. Njihov enterijer osmišljen je na bazi ljubavi prema Somboru kao zelenom gradu. Četiri apartmana dizajnirana su kao četiri godišnja doba, dok je peti, Bulka osmišljen kao apartman za mladence (honeymoon sweet).
Apartman Zima dočarava duh Sombora zimi, praporce sanki kroz okolne njive i somborske krovove prekrivene snegom.
Proleće unosi duh života i osećaj budjenja, kao i dobrog raspoloženja. Predivnim mekim bojama bude osećaj sreće i mira.
Leto dočarava vrhunac zelenila Sombora i njegove okoline i pruža posetiocu posebno iskustvo, ali i daje odgovor zašto Sombor nazivaju Zelenim gradom.
Aparman Jesen dočarava lepotu somborske okoline u najberićetnijem godišnjem dobu.
Četiri godišnja doba su luksuzni apartmani sa izdvojenom spavaćom sobom veličine 40m2, savremeno dizajniranim kupatilom, grejanjem na fen coilove, klimom i neograničenom protočnom toplom vodom. Aparmani poseduju raskošnu spava'u sobu za odmor u dvoje i dnevnu prostoriju sa pomoćnim ležajem gde se po potrebi mogu smestiti još dve odrasle osobe.
Najluksuzniji apartman Bulka (honeymoon sweet) je veličine 65 m2. Apartman dočarava šetnju u dvoje kroz polja rascvetalih bulki ravničarskih atara koji u parovima budi somborski duh ljubavi i zajedništva.
Svi apartmani, a posebno Bulka imaju predivan pogled na jedinstven trg sa parkom u kome svoje putnike još uvek dočekuju somborski fijakeristi.
Apartmani imaju flat-screen TV, kablovsku telviziju, telefon i besplatan bežični internet. Uz svaki apartman vezano je besplatno jedno parking mesto na zatvorenom parkingu.
Apartmani su takvi da kod posetioca izazivaju potrebu da Sombor mora da upozna kroz sva godišnja doba i da pored samog grada prođe i kroz njegovu okolinu.
Sam ulazak u apartmane kroz predivno dvorište, pored jedinstvene sekvoje kroz šumski hodnik budi osećaj kao da ste u Sombor stigli kroz razdraganu prirodu Gornjeg podunavlja.

GREEN TOWN APARTMANI
Adresa: Trg REPUBLIKE 1, 25000 Sombor
TEL: +381 (0)25 303639
VIBER/WHATSAPP: +381 (0)69 4377112
e-mail and contact info: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
greentownapartments.com
www.facebook.com/officeGreenTown
www.instagram.com/greentown_apartments

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com