Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Izabrana najlepša dvorišta u Centralnoj Srbiji

Izabrana najlepša dvorišta u Centralnoj Srbiji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Na sastanku održanom u prostorijama Privredne komore grada Kragujevca predstavnici turističkih organizacija Batočine, Kragujevca, Rače, Rekovca i Topole izabrali su najlepša dvorišta u kategorijama: najlepše dvorište, najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište i najlepši detalj.

U kategoriji najlepše dvorište, prvo mesto je pripalo domaćinstvu ,,Milića Avlija” iz Nikšića,  drugoplasirano je domaćinstvo Nebojše Kostića iz Miraševca, opština Rača, a trećeplasirano domaćinstvo Snežane Milutinović iz Tečića, opština Rekovac.
Za najlepše park dvorište izabrana je izuzetno lepa oaza zelenila i cveća Lidije Lazić iz Stragara, u okolini Kragujevca, druga nagrada pripala je porodici Knežević iz Junkovca kraj Topole,  dok  trećeplasirana je porodica Đinović iz Brzana kod Batočine.
U kategoriji najlepše etno dvorište pobednik je bez premca Etno selo ,,Lužnice”, drugoplasirani su braća Babić iz Kloka (Topola), a trećeplasirana je Dragica Gajić iz Dulena.
Za najlepši detalj prvo mesto pripada Aleksandru Đokoviću iz Rače, drugo Živković Bogdanu i Janku iz Petrovca, a treće Slađani Ješić iz Vlakče.
Nagrade pobednicima biće uručene 3. avgusta u 17 sati, u „Milića avliji“ u Nikšiću, na putu između Kragujevca i Batočine.

Autor: Aleksandar Jevtić
Foto: GTO „Kragujevac“

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com