Sun05262024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE BROJNE PROMOTIVNE AKTIVNOSTI TO NOVI SAD DO KRAJA GODINE

BROJNE PROMOTIVNE AKTIVNOSTI TO NOVI SAD DO KRAJA GODINE

  • PDF

Turistička organizacija Grada Novog Sada do kraja godine će pripremiti i odštampati oko 70 publikacija (uključujići različite jezike). Pamflet „Turističke atrakcije“ urađen je na 16 jezika, dok se ostale publikacije u skladu sa temom i ciljnim tržištima rade na manjem broju jezika. Ove godine rade se i nove publikacije, posebno za mlade, kako bi ys spremno dočekala 2019. godina od koje se zaista puno očekujemo s obzirom na prestižnu titulu Novog Sada kao Omladinske prestonice Evrope.

Takođe, u izradi je i promotivni spot koji će uz nove publikacije predstaviti turističku ponudu za mlade i koji će biti deo jedne velike kampanje planirane za narednu godinu, a koju će TONS sinhronizovati sa OPENSom.
I ove godine realizujemo promotivne garantovane turističke ture namenjene pre svega Novosađanima, ali i posetiocima, a koje su se pokazale kao veoma uspešne.
Do kraja godine, u planu je i dopuna turističke signalizacije za dva nova hotela, što je nastavak projekta obeležavanja hotela u Novom Sadu. Prošle godine, obeleženo je 22 hotela na 82 lokacije sa 120 informativnih tabli.
U decembru ove godine, Turistička organizacija Grada Novog Sada biće domaćim velikim kompanijama koje se bave turizmom na Dunavu, a želja je da se ovim turistima prikaže ponuda turističke privrede, kako bi se produžio boravak turista sa belih lađa u Novom Sadu, i kako bi se ti turisti ponovo vratili u grad na nekoliko dana da uživaju u ponudi koja im se ovde nudi (vino, hrana, smeštaj, kulturno-istorijske lepote i celine i još mnogo toga).
U ovom trenutku pripremaju se za brojne promocije koje TONS očekuju na vodećim svetskim, kao i domaćim sajmovima do kraja godine, kao i za regionalnu jesenju i zimsku kampanju, sa ciljem da i druga polovina godine bude uspešna i rekordna.
Druge nedelje avgusta TONS će ugostiti produkcijsku kuću iz New Yorka, koja snima putopisnu emisiju o Beogradu i Novom Sadu sa akcentom na kulturu i ugostiteljsku ponudu, a početkom septembra očekuju predstavnike medijskih kuća iz Velike Britanije i Slovačke.
Radujemo se svim turističkim uspesima našeg grada.
Najnovije informacije možete pratiti na www.novisad.trave i na društvenim mrežama:
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/tourist-organization-of-the-city-of-novi-sad
Facebook https://m.facebook.com/novisadcity/
Instagram Novisad.travel

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com