Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE HRANA Organska ulica na Ribljoj pijaci

Organska ulica na Ribljoj pijaci

  • PDF

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobačkog upravnog okruga u saradanji sa Vojvođanskim klasterom organske poljoprivrede organizuje manifestaciju: „Organska ulica Grada Novog Sada“ 15. i 16. septembra  u periodu od  8 do 13 sati na Ribljoj pijaci, Trg Republike 18, Novi Sad.

Manifestacija ima za cilj promociju  „Organske ulice“ na Ribljoj pijaci kao stalnog prodajnog mesta organskih proizvođača  koja je otvorena pre 4 godine od strane JKP Tržnica pod sloganom „Dobro za prirodu dobro za nas“. Namenjena je potrošačima, Novosađanima, svima onima koji vole prirodu i brinu o njoj.
Posetioci će u dva prodajna dana imati priliku da degustiraju sezonsko organsko voće a tim klastera će ovom prilikom prezentovati brošuru o organskoj  proizvodnji. Potrošači će moći da dobiju besplatan primerak ovog izdanja i na taj način se bolje upoznaju sa organskom poljoprivredom.
Prilog sa prošlogodišnje manifestacije možete videti na:
http://vok.org.rs/d/organska-ulica-novog-sada-na-ribljoj-pijaci;
https://www.youtube.com/watch?v=VFsS6FZ_wZ8.
Manifestacija se realizuje pod pokroviteljstvom  Gradske uprave za privredu Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i uz logističku podršku Privredna komora Srbije - Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga koji su prepoznali važnost ovog sektora i podržali manifestaciju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com