Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Regionalni poslovni forum u Novom Sadu od 25. do 27. septembra

Regionalni poslovni forum u Novom Sadu od 25. do 27. septembra

  • PDF

Privredna komora Vojvodine (PKV) poziva sve zainteresovane privrednike na predstojeći Regionalni poslovni forum koji će se održati od 25. do 27. septembra 2018. godine u Novom Sadu, u organizaciji Skupštine evropskih regija i Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine u saradnji sa PKV, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetnika, a uz podršku Fonda „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine.

Drugog dana Foruma, u PKV biće organizovani „jedan na jedan“ susreti (B2B) zainteresovanih kompanija i privrednika, kao i predstavnika poslovnih institucija.
Prijavu je moguće izvršiti do kraja sedmice na onlajn platformi http://rbf2018novisad.talkb2b.net/.
Na Forumu će biti predstavljeni sledeći sektori: poljoprivreda i prehrambena industrija, metalo-prerađivačka industrija i turizam.
Učesnici Foruma su regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i/ili druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.
Za dodatne informacije, posetite stranicu http://www.rbf.vojvodina.gov.rs/ ili kontaktirajte Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com