Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Svečani prijem nove generacije studenata FIMEK-a

Svečani prijem nove generacije studenata FIMEK-a

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Svečani prijem brucoša Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment Privredne akademije u Novom Sadu, održan je u ponedeljak, 01.10.2018. godine u amfiteatru ,,Prof. dr Slavko Carić’’, povodom prijema studenata u akademsku 2018/2019. godinu. Novoj generaciji studenata obratili su se prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment i prof. dr Marijana Carić, predsednica Saveta Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu.

Predsednica Saveta Univerziteta prof. dr Marijana Carić pozdravila je brucoše ispred  Saveta Univerziteta i menadžmenta Rektorata i naglasila da Univerzitet beleži konstantan napredak, od akreditacija novih studijskih programa do fakulteta koji su kao novi članovi ušli u sastav Univerziteta, potpisanih ugovora za međunarodnu saradnju i permanentnom unapređenju kvaliteta u nastavnom i naučnoistraživačkom procesu.
Prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, poželeo je dobrodošlicu studentima prve godine studija i istakao da je FIMEK, pored 15 studijskih programa na tri nivoa studija, akreditovao i studijski program doktorskih akademskih studija, Računarska tehnika i informatika.
- Akreditacija ovog programa doktorskih studija, FIMEK posebno  izdvaja od ostalih privatnih fakulteta, na pomenutom naučnom polju - naglasio je prof. dr Dragan Soleša.
Pored navedenog, prof. dr Dragan Soleša je govorio o novim projektima Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, kao i aktivnostima projektnog tima Fakulteta na domaćim i međunarodnim projekima. Na kraju, prof. Soleša je naglasio da će studenti tokom studija steći znanja i kompetencije koje će im obezbediti status najboljih u struci i još jednom poželeo brucošima uspeh i sreću.
Na kraju, Tamara Krstić, direktorka marketinga Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, predstavila je mentore svakog studijskog programa i pozvala studente da se uključe u vannastavne aktivnosti Fakulteta, kao i u rad Studentskog parlamenta, kako bi stekli nova iskustva, veštine i znanja.
Svečani prijem završen je podelom udžbenika nakon čega su brucoši sa svojim mentorima nastavili svoj prvi studentski dan na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: www.facebook.com/topsrbija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com