Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Odmor i uživanje uz kontrolu zdravlja u SB Merkur u Vrnjačkoj Banji

Odmor i uživanje uz kontrolu zdravlja u SB Merkur u Vrnjačkoj Banji

  • PDF

Specijalna bolnica “Merkur” u Vrnjačkoj Banji tradicionalno će se predstaviti na  51. Sajmu turizma u Novom Sadu, koji se održava od 04. - 07. oktobra. Ove godine okosnica Sajma je predstavlјanje banja i klimatskih mesta Srbije, a Merkur će predstaviti i promovisati svoje specijalne pakete za budući period uz prigodan prateći program. I ove godine svi posetioci Merkurovog štanda u Novom Sadu imaće priliku da se upoznaju sa novinama i aktuelnostima u Merkuru, pre svega za kraj 2018. godine i početak 2019. godine.

Za sezonu decembar 2018. – mart 2019. godine  kreirani su specijalni FIRST MINUT paketi, koja nude mogućnost odmora i brige o zdravlju u Vrnjačoj Banji po najboljim uslovima i povoljnim cenama. Bilo da  je cilj boravka u Merkuru korišćenje  medicinskih tretmana ili spa sadržaja, specijalno kombinovane usluge svakog paketa brišu, tragove stresne svakodnevnice u cilju zdravlja i lepote. Uz popust od 13% u odnosu na redovan cenovnik i dodatni popust od 5% na rani buking Vrnjačka Banja i Merkur daju opciju savršenog odmora i brige o zdravlju početkom 2019. godine.
Okosnica ovogodišnjeg novosadskog Sajma turizma je predstavlјanje banja i klimatskih mesta Srbije, koji su nezamenјivi deo u sistemu turizma. Vrnjačka Banja kao najveće banjsko mesto u Srbiji koje ove godine obeležava 150 godina turizma i Merkur kao nosilac zdravstvenie i spa podude, imaće adekvatnu i zanimljivu prezentaciju. Koncepcijski ovaj događaj redefinisan je u Sajam receptivnog turizma u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima.
Ovogodišnji učesnici su Sajma su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, tur operatori…

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com