Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novi Sad od sledeće godine vodeći grad promotivnim aktivnostima

Novi Sad od sledeće godine vodeći grad promotivnim aktivnostima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Na ovogodišnjem 51. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, TONS je svim ljubiteljima aktivnog odmora, programima ustanova kulture, najavom budućih događaja u organizaciji OPENSa, i promocijom manifestacija u narednom periodu, predstavio sve navedeno u hali Master na svom štandu.

Najpre je direktor OPENS organizacije, Vukašin Grozdanović, prezentovao koje su brojne manifestacije, konferencije i događaji u planu u narednom periodu, kao i otvaranje novih omladinskih prostora u kojima će se od sledeće godine održavati brojni događaji namenjeni mladima. Takođe, istakao je značaj nacionalnih i regionalnih povezivanja, gde će upravo Novi Sad od sledeće godine biti vodeći grad u tim promotivnim aktivnostima.
Dirketori TO Subotica i TO Grada Novog Sada, Aleksandar Medaković i Branislav Knežević, izneli su podatke koji ukazuju na vrlo uspešan promotivan period u prvih osam meseci 2018. godine, kao i brojne projekte i planove koji u narednom periodu planiraju ove dve organizacije, a radi zajedničkog cilja koji se odnosi na veći broj poseta medija, turoperatora i samih turista iz zemlje i sveta.
Ono što je predstavljalo vrhunac promotivnih aktivnosti, jeste potpisivanje protokola o saradnji sa TO Subotica, sa ciljem povezivanja ove dve turističke destinacije, koje su povezane auto putem i za samo 1h turisti mogu uživati u veoma raznovrsnoj i bogatoj ponudi koju im pružaju ova dva vojvođanska grada.
Tom prilikom direktor TONS-a, Branislav Knežević i direktor TO Subotica, Aleksandar Medaković istakli su da je za ovu saradnju pored potpisivanja protokola, važno uraditi zajedničku promotivnu turističku brošuru, u kojoj bi se našli brojni predlozi za boravak u ova dva dana, a sa ciljem produžetka boravka turista u našoj zemlji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com